Krakersy czekoladowe są tak proste i łatwe w przygotowaniu, że nawet dzieci mogą się do nich przyłączyć. Czekoladowe krakersy są rozpoznawalne właśnie dzięki pęknięciom, które tworzą się na herbatnikach podczas pieczenia. Głęboki ciemny kolor, odpowiednia miękkość i odpowiednia ilość czekoladowego smaku, BAM Dark Chocolate i BAM Black Cocoa Powder zapewniają, że czekoladowe pęknięcia mają odpowiednią miękkość i odpowiednią ilość czekoladowego smaku.
Te kontrastujące ciasteczka rozjaśnią poranek przy filiżance kawy, a dzięki dodatkowi cynamonu doskonale sprawdzą się również na świątecznym stole. Przygotowaną masę można przechowywać w zamrażarce i rozmrozić przed pieczeniem.
Letnią wersję czekoladowych krakersów znajdziesz TUTAJ. Wersję z rubinową czekoladą BAM znajdziesz TUTAJ.