1
Przygotuj ciasto brownie zgodnie z procedurą opisaną TUTAJ.
2
Aby przygotować warstwę nugatową i orzechową, po prostu ubij masło orzechowe, pianki, cukier puder i sól, aż się połączą. Mieszanina będzie gęsta. Za pomocą rąk rozprowadź warstwę na ciasteczkach. Posyp orzeszki ziemne na wierzchu warstwy nugatu i lekko dociśnij. Włóż brownies z powrotem do lodówki na czas przygotowania karmelu.
3
Lekko podgrzej polewę karmelową BAM Toffee, aby zmieniła konsystencję z gęstej na lekko płynną. Wylej letni karmel na ciasteczka brownies. Warstwa może być grubsza lub cieńsza, w zależności od tego, jak bardzo jesteś miłośnikiem solonego karmelu. Umieść ciasteczka z powrotem w lodówce.
4
W ostatnim kroku rozpuść ciemną czekoladę BAM i przygotuj polewę. Roztop czekoladę w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej. Jeśli używasz mikrofalówki, mieszaj czekoladę częściej. Gdy czekolada całkowicie się rozpuści, wymieszaj ją z olejem kokosowym i wylej na warstwę karmelu. Pozostaw ciasteczka do całkowitego ostygnięcia w lodówce, a następnie pokrój.