
Składniki:
- BAM Płatki owsiane, czekolada i kokos
- 3 łyżeczki mąki migdałowej
- odrobina oleju kokosowego w sprayu BAM
- 1 łyżeczka miodu
- mleko w razie potrzeby
- Pasta orzechowo-karmelowa BAM
- 50 g ciemnej czekolady BAM bez dodatku cukru
- Orzeszki ziemne do dekoracji
@bamchocolate.com Snickersy z kokosem i orzeszkami ziemnymi! Idealny deser dla miłośników czekolady i karmelu. Łatwe do zrobienia, bez pieczenia, ze składników BAM. Zamrażaj, podawaj i ciesz się domowymi przekąskami, które zachwycają! Składniki: - BAM Czekolada owsiana z kokosem - 3 łyżki mąki migdałowej - odrobina oleju kokosowego w sprayu BAM - 1 łyżeczka miodu - mleko według uznania - BAM Karmel orzechowy do smarowania - 50 g BAM Ciemnej czekolady bez dodatku cukru - orzeszki ziemne do dekoracji Sposób przygotowania: *Podstawowe przygotowanie: - Płatki owsiane BAM Zmiel czekoladę i kokos na drobny proszek. - W misce połącz zmieloną papkę, mąkę migdałową, odrobinę oleju kokosowego, łyżeczkę miodu i w razie potrzeby dodaj mleko, aż powstanie lepka masa. *Składanie przekąsek: - Użyj lepkiej mieszanki do wypełnienia dna silikonowych lub plastikowych modeli do pralin lub małych muffinek. - Dodać warstwę BAM Peanut Butter Caramel Spread do warstwy bazowej. *Dodanie warstwy czekolady: - Rozpuść ciemną czekoladę BAM bez dodatku cukru w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej. - Pokryj foremki roztopioną czekoladą, upewniając się, że pokrywa całą górę i krawędzie. Dekoracja i zamrażanie: - Dodaj orzeszek ziemny na wierzch każdego z nich. - Umieść przygotowane przekąski w zamrażarce na 30 minut, aby czekolada stwardniała, a przekąski stwardniały. *Podawanie: - Wyjmij Snickersy z foremek i podawaj. - Przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku. #bamchocolate #snickers #snickersfixtheworld #snickersbars #christmasdesserts ♬ oryginalny dźwięk - BAM (Become A Master)