Składniki:
- 50 g jajek (1 jajko M)
- 40 g cukru kryształu
- 30 g zwykłej mąki
- 5 g kakao w proszku BAM
- 40 g wody
- 10 g cukru waniliowego
- 40 g pasty pistacjowej BAM
- 100 g sera mascarpone
- 20 g cukru pudru
- 25 g mleka
- 1⁄2 płatka żelatyny
- 10 g pokruszonych pistacji
- 80 g słodkiej bitej śmietany
- 100 g przecieru malinowego
- 25 g cukru kryształu
- 1 ulotka żelatynowa
- 80 g sera mascarpone
- 65 g przecieru malinowego
- 45 g cukru pudru
- 25 g mleka
- 2 listki żelatyny
- 150 g słodkiej bitej śmietany
- 100 g wody
- 120 g cukru kryształu
- 100 g słodzonego mleka skondensowanego
- 110 g białej czekolady BAM
- 3,5 listków żelatyny
- fuksja, barwnik spożywczy w żelu lub paście