Czekolada BAM

Akcesoria do pieczenia

Prezenty

FIT Produkty

Produkty w akcji

Pasty i polewy

Dla chocoholików

Propozycje wyszukiwania

Waniliowe stokrotki z dżemem morelowym Fit

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Czas przygotowania: 30 min
  • Trudności:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Liczba składników: 5
waniliowe stokrotki z dżemem morelowym fit


Wiosenny przysmak dla wszystkich miłośników szybkich i jednocześnie pysznych deserów. Wszystko czego potrzebujesz to ciasto francuskie, BAM Vanilla Cream Mix i BAM FIT Apricot Jam bez dodatku cukru.


Jeśli chcesz, możesz dodać do dżemu świeże owoce lub, dla tych, którzy lubią słodycze, jeden z kremów do smarowania BAM.

BAMCzekolada.pl - Najsłodszy sklep internetowy z wysokiej jakości produktami do pieczenia. Produkty BAM są dla każdego, kto uwielbia tworzyć z wysokiej jakości składników i wyrafinowanych smaków, nawet we własnej domowej kuchni.

Składniki:

@bam_chocolate1

Waniliowe stokrotki z dżemem morelowym Fit ✨ Wiosenny przysmak dla wszystkich miłośników szybkich i pysznych deserów. Wszystko czego potrzebujesz to ciasto francuskie, BAM Vanilla Cream Mix i BAM FIT Apricot Jam bez dodatku cukru. Jeśli chcesz, możesz dodać do dżemu świeże owoce lub, dla tych, którzy lubią słodycze, jeden z produktów do smarowania BAM. Składniki (8 stokrotek): - ciasto francuskie - 70 g mieszanki kremu waniliowego BAM - 2 dl mleka - dżem morelowy BAM Fit - cukier puder do posypania Sposób przygotowania: - Ciasto francuskie pokroić w duże kwiatki - Rozetki ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i nakłuć spody rozetek widelcem. - Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15-20 minut, do uzyskania złotobrązowego koloru. - W międzyczasie przygotuj krem waniliowy, mieszając 70 g mieszanki kremu waniliowego BAM z 2 dl mleka. Napełnij ostudzone stokrotki przygotowanym kremem waniliowym. - Każdą stokrotkę posmarować łyżeczką dżemu morelowego BAM Fit. - Przed podaniem posyp cukrem pudrem, aby uzyskać ładniejszy wygląd. Ciesz się lekkim i pysznym smakołykiem! #mychocolate #bamchocolate #vanillacream #apricotnamarmalade #FITdesserts

oryginalny dźwięk - BAM - Zostań Mistrzem

Instrukcja użytkowania:

1
Pokrój ciasto francuskie na duże kwiaty.
2
Ułóż bułki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i ponakłuwaj spody widelcem. Obciążyć je ryżem lub papierem do pieczenia i suszoną fasolą, aby zachowały kształt podczas pieczenia.
3
Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 15-20 minut, aż do uzyskania złotobrązowego koloru.
4
W międzyczasie przygotować krem waniliowy, mieszając 70 g mieszanki kremu waniliowego BAM z 2 dl mleka. Napełnij schłodzone stokrotki przygotowanym kremem waniliowym.
5
Każdą stokrotkę posmarować łyżeczką dżemu morelowego BAM Fit.
6
Przed podaniem posyp cukrem pudrem, aby uzyskać ładniejszy wygląd. Ciesz się lekkim i pysznym smakołykiem!

Topowe produkty do pieczenia BAM.

Zamów składniki z 10% rabatem:

Zniżka na produkty na receptę - 10%:
-4,62 PLN
Razem:
46,16 PLN41,55 PLN
-10%
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany

Czy odkryłeś już nasz kanał BAM na You Tube?

Twój przewodnik po idealnej czekoladzie.

Odkryj wyjątkowe przepisy i porady ekspertów w naszym bezpłatnym czekoladowym e-magazynie.
Twój przewodnik po idealnej czekoladzie.
Aktualności
Przepisy
Aktualności
Aktualności
Przepisy
Aktualności