Składniki:
składniki
- 2 jajka
- 6 dl mąki
- 3 dl cukru
- 3 łyżki stołowe kakao w proszku BAM
- 1 proszek do pieczenia
- 1 łyżeczka pasty waniliowej BAM
- 2 dl mleka
- 1,5 dl oleju
- szczypta soli
- 1 budyń waniliowy
- truskawki lub sos truskawkowy BAM
Kakao w proszku BAM ma ciepły, czerwono-brązowy kolor i przyjemny czekoladowy smak. Powstaje na bazie ziaren kakaowca z Afryki Zachodniej, z dodatkowym aromatem i przyprawami pochodzącymi z ziaren z innych części Afryki, Azji i Ameryki Południowej. Bardzo delikatna konsystencja ułatwia mieszanie. Idealnie nadaje się do herbatników, ciast, lodów i innych deserów.
Możesz użyć kodu RECEPT przy zakupie produktów BAM , aby uzyskać 10% zniżki.
Czekolada BAM jest przeznaczona dla wszystkich domowych piekarzy i profesjonalnych cukierników, którzy chcą dodać wisienkę na torcie w postaci wykwintnej czekolady.
Pyszne, soczyste babeczki czekoladowe z domowymi truskawkami.