Czekolada BAM

Akcesoria do pieczenia

Prezenty

FIT Produkty

Produkty w akcji

Pasty i polewy

Dla chocoholików

Propozycje wyszukiwania

Babeczki czekoladowe z budyniem i truskawkami

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Czas przygotowania: 45 min
  • Trudności:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Liczba składników: 11
babeczki czekoladowe z budyniem i truskawkami

Kakao w proszku BAM ma ciepły, czerwono-brązowy kolor i przyjemny czekoladowy smak. Powstaje na bazie ziaren kakaowca z Afryki Zachodniej, z dodatkowym aromatem i przyprawami pochodzącymi z ziaren z innych części Afryki, Azji i Ameryki Południowej. Bardzo delikatna konsystencja ułatwia mieszanie. Idealnie nadaje się do herbatników, ciast, lodów i innych deserów.

Możesz użyć kodu RECEPT przy zakupie produktów BAM , aby uzyskać 10% zniżki.

Czekolada BAM jest przeznaczona dla wszystkich domowych piekarzy i profesjonalnych cukierników, którzy chcą dodać wisienkę na torcie w postaci wykwintnej czekolady.

Pyszne, soczyste babeczki czekoladowe z domowymi truskawkami.

BAMCzekolada.pl - Najsłodszy sklep internetowy z wysokiej jakości produktami do pieczenia. Produkty BAM są dla każdego, kto uwielbia tworzyć z wysokiej jakości składników i wyrafinowanych smaków, nawet we własnej domowej kuchni.

Składniki:

Instrukcja użytkowania:

1
Pracujemy w większym pojemniku z miarką. Odmierzyłam więc mąkę, cukier (tak, aby było ich wystarczająco dużo), a następnie dodałam kakao, pastę waniliową, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać.
2
W innej misce wymieszałam wszystkie mokre składniki. Jajka, mleko, olej.
3
Wymieszaj mokre składniki z suchymi, aby uzyskać gładką masę i ugotuj budyń zgodnie z instrukcjami na opakowaniu (ja zrobiłam swój bez cukru).
4
Umyj i osusz truskawki, wyłóż blachę do muffinów papierkami do pieczenia.
5
W każdym dołku umieścić łyżkę masy, truskawkę lub dwie, łyżkę budyniu i przykryć łyżką masy. Masa nie powinna przekraczać 3/4 dołka, ponieważ masa urośnie. Piec w temperaturze 200 stopni przez około 15 minut. Ostudzić i udekorować według uznania.
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany
Możesz być zainteresowany

Czy odkryłeś już nasz kanał BAM na You Tube?

Twój przewodnik po idealnej czekoladzie.

Odkryj wyjątkowe przepisy i porady ekspertów w naszym bezpłatnym czekoladowym e-magazynie.
Twój przewodnik po idealnej czekoladzie.
Aktualności
Przepisy
Aktualności
Aktualności
Przepisy
Aktualności